Intervisiecirkels is een tool die teams en organisaties helpt tijdens intervisie bijeenkomsten. Ontwikkelt in samenwerking met Ten Have & partners en ontstaan uit 25 jaar intervisie begeleiding.

Intervisiecirkels heeft als doel structuur te bieden, de juiste vragen te stellen en zo het grootst mogelijke resultaat uit de bijeenkomst te halen. De drie cirkels zijn specifiek ontworpen voor persoonlijke professionele ontwikkeling, (klant) casuïstiek en (afdeling) overstijgende thematiek.

Aan de hand van de ingebrachte problematiek of thematiek, doorloop je de complete cirkel. per stap wordt je begeleidt door een vraag. Dit zorgt voor structuur en voorkomt dat je in duidelijk stappen tot resultaat komt.

TeamInProgress biedt:

  • Intervisiebegeleiding aan de hand van de intervisiecirkels. Ervaar zelf de werking van deze tool tijdens één van je intervisiebijeenkomsten.

  • Training in het gebruik van deze tool aan (toekomstige) intervisiebegeleiders. Daarna kan je het zelf continu inzetten.

  • Op maat gemaakte intervisiecirkels voor bedrijven met eigen logo.

Intervisiecirkels is ook uitermate geschikt voor trainers / coaches / consultants die intervisiebegeleiding aan hun leer- of verandertraject willen toevoegen en de regie bij de klant wil laten.

 

 

Intervisiecirkels
Intervisie methode