TeamInProgress in actie met Deep Democracy

Remco Bakker brengt, als trainer en coach, beweging in teams en individuen. Niet door vaste methodieken te gebruiken, maar per situatie te kijken naar wat nodig is en echt helpt. Eén ding staat wel centraal. Zijn trainingen, coaching en intervisie bijeenkomsten zijn praktisch en leuk!

 

Tijdens zijn carrière heeft Remco bijna 14 jaar gewerkt als projectmanager in wisselende team samenstellingen. Zijn focus verlegde hij van inhoud steeds meer naar het begeleiden van het proces. Vele opleidingen en trainingen later werkt hij nu al heel wat jaren met plezier als trainer en coach.

Remco heeft zich in al die jaren gerealiseerd dat er niet één waarheid is. Iedereen heeft een stukje eigen waarheid en kijkt vanuit zijn of haar eigen perspectief. Als we al die wijsheid boven tafel krijgen en goed weten te benutten, dan werkt een team het meest optimaal. Dit inzicht past heel goed bij de methodiek van Deep Democracy, wat al vele teams veel nieuwe inzichten heeft gegeven, welke hij ook jullie graag leert ervaren!

 

TeamInProgress Remco Bakker

 Partners:

Letsgoactive is de professionele partij waarmee ik samen werk bij leiderschapsontwikkeling en klantgerichtheid trainingen. Letsgoactive is eigenaar van het Givability concept.

PBN heeft de meest bijzondere trainingslocaties van Nederland. Daarnaast zijn ze expert in het concept van ervaringsleer en het toepassen van outdoor werkvormen.

THP is mijn partner in grote complexe vraagstukken. Hier zit zeer veel ervaring in zorg en overheid.

LGA logo 2017.png
logo-pbn.png
THP_logo_400px.png

"Remco straalt tijdens het trainen een prettige rust uit. Hij observeert goed. Remco weet op de juiste momenten en op een effectieve manier een spiegel voor te houden."

"Remco straalt tijdens het trainen een prettige rust uit. Hij observeert goed. Remco weet op de juiste momenten en op een effectieve manier een spiegel voor te houden."

"Ik heb Remco ervaren als een kundige en overtuigende trainer die vanuit een prettige rust een fijne leersituatie creëerde, en beveel hem dan ook van harte aan."

"His patience and calmness made everyone feel at ease and created an inviting vibe for our team to participate. I would highly recommend him as a team coach or trainer."