Teamontwikkeling, teamcoaching, individuele coaching

Flow in teams herkennen we door de momenten dat alles soepel gaat. Problemen worden gelijk opgepakt, men vult elkaar goed aan en het team werkt hard voor een gezamenlijk doel. Iedereen is betrokken en levert positieve input.

 

Waarom kan dat nou niet altijd zo zijn? Wat maakt dat het soms verdraaid lastig is om samen te werken in teams? Alles draait om hoe je om gaat met diversiteit in het team. Die diversiteit uit zich bijvoorbeeld in de verschillen in kwaliteiten en de wijze waarop teamleden communiceren. Wanneer we ons irriteren aan die verschillen en ze je juist tegen gaan staan, dan kan dat een team in de houdgreep nemen.

 

TeamInProgress heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot dé expert op het gebied van samenwerking en communicatie en zorgt ervoor dat die diversiteit weer ten dienste van het team gaat werken. Er komt dus weer beweging, begrip en flow.

 

Uiteraard is geen team hetzelfde en worden de programma's dus altijd op maat gemaakt. Wil je input hebben voor jouw situatie, neem dan vrijblijvend contact op. 

"Ik werk al 7 jaar samen met Remco en heb hem leren kennen als een gedreven teambuilder, organisator en facilitator met inzicht achter de mens en zijn acties, en daarmee de juiste vertaling kunnen maken naar een goed draaiend team."